Back

Dansktalende kundeservice medarbejder VIAPLAY -Transcom Stockholm. Flytningspakke inkluderet!Share Send to friend
Transcom

VI ER TRANSCOM

Transcom er en global specialist indenfor kundeservice og kundetilfredshed gennem vores omfattende netværk bestående af 50 kontaktcentre i 21 lande, på 33 sprog. Vi drives af innovation og har en passion for at hjælpe mennesker med at løse problemer. 

 

DIN ROLLE

I din rolle som kundeservicemedarbejder kommer du til at arbejde for nordens mest populære streamingtjeneste, Viaplay. Du kommer til at håndtere alle Viaplays digitale kanaler, såsom kunder der ringer ind, mail, sociale medier samt chat. Din opgave bliver at give kunderne eksperthjælp indenfor disse områder. Du får meget ansvar, men står aldrig tilbage uden støtte, takket være den stærke teamfølelse og højt engagement fra både kolleger og ledere.

 

DETTE FÅR DU

På Transcom får du muligheden at udvikle og vokse som individ. Her kan du bygge en karriere i et internationalt miljø. Du finder dansk-, finsk,- svensk- og norsktalende kollegaer hos os. Vi er stolte over at kunne sige at næsten alle stillinger hos os er blevet besat af personer som engang havde rollen som kundeservicemedarbejder. Har du en drivkraft kan vi garantere at gøre underværker.

 

Fordele

Udover lyse lokaler, behagelige kolleger og engagerede ledere tilbyder vi også:

  • Kollektiv aftale med fagforbund
  • Wellness tilskud
  • Udviklingsmuligheder
  • Uddannelse inden for vores produkt
  • Mulighed for bonus

 

Start pakke:

-Halvdelen af boligomkostningerne den første måned betalt af Transcom, i nærheden af kontoret i Stockholm.

- Transcom betaler dine flybilletter til Stockholm

 

OM DIG

Vi ser gerne at du har en ægte interesse for at arbejde med mennesker, er tydelig i din kommunikation og har det nemt med at anpasse dig efter kundens forskellige behov og humør.

Udover dette ser v i gerne at du er:

  • Flydende på engelsk i tale og skrift
  • Flydende på dansk i tale og skrift
  • At du er over 18 år og har en gymnasial uddannelse er et krav

For at du skal trives hos os,ser vi også gerne at du er serviceminded, tålmodig og resultatorienteret. Tempoet hos os er højt, men altid med en fed teamfølelse - på Transcom arbejder vi sammen.

 

Ansættelsesforhold:

Titel: CSR (Customer Service Representative) Transcom

Arbejdstid: Skemalagt, åbningstider Mandag - Søndag, 10-00-22:00

Ansættelsesprocent: 100%

Ansættelsesform: Fastansættelse, 6 måneders prøveperiode

Startdato: Hurtigst muligt
 

 

REKRUTTERINGSPROCESSEN

Du behøver ikke sende noget CV til os. Efter at du har udfyldt din ansøgning via vores hjemmeside, får du en mail med 4 tests som er første skridt i vores udvælgelsesproces. Ved godkendt test er næste skridt yderligere en test, en sprogtest. Ved en godkendt sprogtest er tredje skridt et telefoninterview.

Stemmer din profil med det vi søger, så inviterer vi dig til et personligt interview. Her har vi mulighed for at fortælle mere om vores tjeneste, samtidig med at vi har mulighed for at lære dig bedre at kende.

For mere information om tjenesten, send gerne en mail til os på jobb.sverige@transcom.com

 

 

City
Stockholm