Back

Dansktalende kundeservice medarbejder Transcom StockholmDela Skicka till en vän

Vil du lære mere om support på sociale medier?

Hej og velkommen til ansøgningen af denne stilling!

Flere og flere virksomheder arbejder på at øge deres tilstedeværelse på sociale medier, og siden 2012 har Transcom håndteret kontakten med Viaplays kunder via Facebook, Twitter og Instagram. Viaplay er en af Nordens mest populære streamingtjenester. 

Vi er nu på jagt efter flere sociale og engagerede medarbejdere til vores team, som især lægger fokus på de digitale og offentlige kanaler. Hvis du er interesseret i at arbejde i et varierende og ungt miljø, der lægger mærke til dine præstationer både internt og offentligt, anbefaler vi, at du læser videre.

 

Om jobbet:

Miljøet på sociale medier gør, at interaktionerne med Viaplays kunder varierer meget. Visse kunder giver lyd fra sig fordi de behøver teknisk assistance, søger information, vil fremføre feedback eller ønsker - mens andre kunder helt enkelt skriver fordi det er hyggeligt. Vi kan lide at opfordre til den sidste type af interaktioner, og du får derfor mulighed for at anvende din kreativitet til at byde Viaplays kunder velkommen og bygge relationer på en personlig måde.

For den rette person findes store muligheder for udvikling og at lære hvordan en medievirksomhed driver engagement og service ud fra et indholds- og kundeperspektiv. I denne rolle får medarbejderen chancen for at være med til at forme rutiner og strategier for Viaplays tilstedeværelse på de digitale kanaler.

Vi tilbyder dig en mulighed for at udvikle dig indenfor kommunikation, sociale medier og service på en ung arbejdsplads, hvor motivation, engagement og målet for at levere fremragende kundeservice er i fokus hver dag. Udover goder som bidrag til sundhedspleje, fitness, billigere frokost og kollektivaftale, får du mulighed for at arbejde i en international virksomhed hvor din indsats tydeligt værdsættes.

 

For at du vil trives sammen med os, er der nogle vigtige ting, du bør spørge dig selv:

- Hvorfor vil du arbejde sammen med Transcom og Viaplay? I rollen måles motivation, engagement, nysgerrighed og mod - men også en professionel og ansvarsfuld indstilling.

-  Hvorfor interesserer den her stilling dig? Er det sociale medier, kunderelationer, sport, film, serier - eller måske noget helt andet som lokker?

- Vil du udvikles og starte din karriere hos os? Hos os rekrutteres 90 % af alle stillinger internt og vi vil gerne, at du bliver en af dem som vælger at vokse med Transcom.

- Trives du med at arbejde i et internationalt miljø? Du finder dansk-, finsk-, svensk- og norsktalende kollegaer hos os, og når vi ikke kan mødes et fælles sprog, så anvender vi engelsk i kommunikationen.

- For os er skrift ekstra vigtig, da grammatikken er et grundlæggende krav for god kommunikation. Udover det kommer vi til at coache dig indenfor sociale medier, korrekt formulering, timing, opbygning og omgangstonen alt efter kundesituationen.

 

Hvis du kan lide, hvad du har læst og er interesseret i at vokse sammen med Viaplay og os hos Transcom for at levere Nordens bedste og mest moderne kundeserviceoplevelser, så er det her din mulighed!

 

Ansættelsesforhold:

Stilling: CSR (Customer Service Representative) Transcom.

Arbejdstid: Skemalagt arbejdstid, med åbningstider mandag-søndag kl. 10-22.

Ansættelsestype: 80-100%,

Kollektivaftale: Unionen.

Ansættelsesform: Permanent, prøveperiode 6 måneder.

 

Start pakke:

- Halvdelen af boligomkostningerne den første måned betalt af Transcom, i nærheden af kontoret i Stockholm.

- Hjælp til at finde bolig efter sin første måned som ansat

- Transcom betaler dine flybilletter til Stockholm

 

Interviews sker løbende, så send din ansøgning allerede i dag!

 

Velkommen med din ansøgning!